Crysis 3 Full Tek Link Sorunsuz İndir+Crack-Black Box | Ücretsiz Temalar | Eklentiler | Kodlar

0
crysis-3-full-tek-link-indir

 Crysis 3 Full Sorunsuz Tek Link İndir Black Box Ripli Sürüm+Crack ile bir yayında daha sizlerleyiz. Yaptığımız anket sonucu oyun isteklerinin ön planda olduğunu gördüğümüz için bu aralar oyun yayınlarımıza ağırlık vermeye çalışacağız. Özellikle sorunsuz çalışan ve black box sürümleri tercihimiz olacak. Çünkü Black Box sürümleri oyunların ripli sürümleridir örnek vermek gerekirse. Yayına hazırladığımız Crysis 3 Full sürümünün orijinali 14.52 GB boyutundadır. Bizim sunacağımız Crysis 3 Full sürümü ise sadece 8.53 GB boyutunda. Bu da indirme sürelerinizin kısalması demek. Crysis 3 Full Tek Link Sorunsuz Black Box ripli sürümünü yazının devamında bulabilirsiniz...

crysis-3-full-indir-blackbox-sorunsuz
cyrsis-3-full-tek-link-black-box
 Crysis 3, Crysis 2'den 24 yıl sonrasında yani 2047 yılında ve bir kez daha New York şehrinde geçiyor. İkinci oyunda gerçekleşen büyük savaşın ardından Prophet, Crynet tarafından hapse atılır ve Ceph (uzaylı) ler tarafından dünya üzerinde o ana kadar görülmemiş en büyük işgal gerçekleştirilir. Ayrıca New York, Crysis 2'nin sonundaki büyük patlamadan sonra sular altında kalır ve şehir ormanımsı bir hal alır. Bu olaylardan sonra şehrin bir kısmı Cell Corporation tarafından Nanodome adı verilen dev bir fanusun içine alınır. Nanodome içerisindeki alana ise "New York City Liberty Dome" adı verilir. Cell Corporation bu fanusun amacının karantina bölgesi oluşturmak ve insanları uzaylılardan korumak olduğunu söylesede, Prophet, Cell Corporation' ın Nanodome içerisinde dünyayı ele geçirmek için teknoloji geliştirdiğini öngörür. Crysis 3'te ana karakter Prophet olacak. Prophet bu defa intikam için savaşacak.
assassins-creed-liberation-blackbox-full-kurulum
  • Evvela size vereceğimiz linkten Cyrsis 3 Tek Link Black Box Full sürümünü indirin.
  • Ardından dosyayı rardan çıkarın.
  • Daemon Tools adlı program ile sanal sürücü oluşturarak oyunu kurun. Daemon Tools Full sürümünü yüklemek için tıklayın!
  • Kurulumun ardından crack işlemini yaparak oyunu sorunsuz biçimde oynayabilirsiniz..
crysis-3-full-sorunsuz-indir
crysis-3-full-ekran-görüntüleri
crysis-3-full-tek-link-blackbox-indir
CRYSİS 3 FULL TEK LİNK SORUNSUZ İNDİR BLACK BOX SÜRÜM

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

Yorum Gönder Blogger

 
Top