Metro Last Light Full Tek Link İndir-Ripli Black Box | Ücretsiz Temalar | Eklentiler | Kodlar

0
metro-last-light-full-indir-rip-blackbox

 Metro Last Light Full Tek Link Sorunsuz İndir Black Box Ripli Sürüm Turbobit Tek Link seçeneği ile sizlerle. Metro Last Light ile tek kişilik dev ordu olacaksınız ve sırtınızdaki silahınız ile oyun boyunca tek başınıza hareket edeceksiniz. Gerilim ve aksiyonu bize birarada sunan Metro Last Light Full sürümü tatilin yaklaştığı şu günlerde evde güzel vakit geçirmek ve kaliteli grafiklerle oyun oynama keyfini yaşamak için güzel bir alternatif olabilir. Metro Last Light Full Black Box Tek Link sürümünü yazının devamında bulabilirsiniz. Hepinize keyifli oyunlar...

metro-last-light-full-indir-black-box
metro-last-light-full-indir-tek-link
 Hikaye Dmitry Gluskhovsky tarafından yönlendirilen 4A-Games tarafından yazılmış. Metro 2033 yılında geçen bir hikaye önceki oyun kaldığı yerden devam ediyor. Ayrıca önceki oyundan farklı silahlar ve el yapımı bombalarla karşılaşıcaksınız. Korku türündeki oyunumuz birinci şahıs nişancı tarzında ve tek amacımız hayatta kalmak. Oyun gerçekçi yapısıyla ilginizi çekicek ayrıca oynanış kolaylığı ve alıcağınız zevk sizi tatmin edicektir.
metro-last-light-full-kurulum
  • Evvela size vereceğimiz linkten Metro Last Light Tek Link Full sürümünü indirin.
  • Ardından dosyayı rardan çıkarın.
  • Daemon Tools adlı program ile sanal sürücü oluşturarak oyunu kurun. Daemon Tools Full sürümünü yüklemek için tıklayın!
  • Kurulumun ardından crack işlemini yaparak oyunu sorunsuz biçimde oynayabilirsiniz..
metro-last-light-full-tek-link-indir-black-box-ss
metro-last-light-black-box-indir
metro-last-light-full-tek-link-blacbox-sorunsuz-ripli-indir
METRO LAST LIGHT FULL İNDİR-TEK LİNK BLACK BOX RİPLİ

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

Yorum Gönder Blogger

 
Top