Medal Of Honor Warfighter Full Tek Link indir-Black Box | Ücretsiz Temalar | Eklentiler | Kodlar

0
medal-of-honor-warfighter-full-indir-black-box

 Medal Of Honor Warfighter Full Tek Link Sorunsuz indir Black Box Ripli Sürüm Turbobit tek link indir-oyna seçeneği ile bir fps türünde oyunla daha karşınızdayız. Call Of Duty Ghosts ve Battlefield 4 Deluxe Edition Full sürümlerinden sonra sitemizin full oyun kategorisinde bu sefer sizlere Medal Of Honor Warfighter Limited Edition sürümünü sunuyoruz. Oldukça keyif alarak oynayacağınızı düşündüğümüz Medal Of Honor serisinin en son çıkan oyununu indirmek için yazının devamını okuyabilirsiniz...

medal-of-honor-warfighter-full-indir-black-box
medal-of-honor-warfighter-full-indir
 Medal of Honor, II. Dünya Savaşı ve günümüz savaşlarını konu alan birinci şahıs nişancı tarzında bir video oyunu serisidir. Oyunun geliştiricisi 2015 ve farklı birçok firma, dağıtıcısı ise Electronic Arts'tır. İlk oyun PlayStation konsoluna uyarlanmış, ardından diğer oyunlar da Microsoft Windows, Mac OS X, Xbox, Xbox 360, PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, GameCube, Wii, Game Boy Advance platformları için çıkarılmıştır. Windows için çıkarılan ilk oyun olan Medal of Honor: Allied Assault oyuncular tarafından çok sevilmiş, oyunun diğer versiyonlarının çıkmasını merakla beklemelerine sebep olmuştur. Oyun gerçekçi atmosferi ile o türünde o tarihe kadar çıkan en kaliteli oyunlardan biri kabul edilir. Serinin toplam 14 tane oyunu vardır.
medal-of-honor-limited-edition-full-kurulum
  • Evvela size vereceğimiz linkten Medal Of Honor Warfighter Tek Link Full sürümünü indirin.
  • Ardından dosyayı rardan çıkarın.
  • Daemon Tools adlı program ile sanal sürücü oluşturarak oyunu kurun. Daemon Tools Full sürümünü yüklemek için tıklayın!
  • Kurulumun ardından crack işlemini yaparak oyunu sorunsuz biçimde oynayabilirsiniz.
medal-of-honor-2013-full-indir-turbobit
medal-of-honor-warfighter-full-tek-link-indir
medal-of-honor-2013-sorunsuz-ripli-indir
MEDAL OF HONOR WARFIGHTER 2013 FULL TEK LİNK SORUNSUZ İNDİR

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

Yorum Gönder Blogger

 
Top