Max Payne 3 Full Tek Link İndir Sorunsuz~BlackBox | Ücretsiz Temalar | Eklentiler | Kodlar

0
 Max Payne 3 Full İndir BlackBox Tek Link Sorunsuz yayın başlığımız ile sizlerleyiz. Yorgun polisimiz Max Payne bu sefer Max Payne 2'den 9 yıl sonrasına gidiyor ve daha gelişmiş grafikler, daha güçlü bir oyun motoru ve daha efektif bir senaryo ile bizlerin karşısına çıkıyor. Max Payne 3'ün yapımıcısı tıpkı GTA 4'de olduğu gibi Rockstar Games ve bu adamlar oyun işini iyi biliyor. Gerçekten stres atmak istiyorsanız Max Payne 3 Full sürümünü indirip oynayın derim. Hazır tatil zamanı ve fırsatta varken tek link indirme seçeneği ile Max Payne 3 full indirme linkini yazının devamında bulabilirsiniz...

medal-of-honor-warfighter-full-indir-black-box
max-payne-3-blackbox-full-indir

  Max Payne 3’te olaylar Max Payne 2’den dokuz yıl sonrasını konu almaktadır. Yorgun polis Max Payne, New York Polis Departmanı'yla ilişkilerini kesip Brezilya’nın Sao Paulo kentinde zengin bir işadamının özel güvenliği olarak çalışmaya başlar. Max Payne'nin oyundaki asıl göreviyse, Comando Sombra adındaki bir sokak çetesi tarafından fidye karşılığından kaçırılan, patronu Rodrigo Branco’nun eşi Fabiana Branco'yu çetenin elinden kurtarmaktır. Oyunun asıl ana hikayesinin yanında, hikaye flashback'lerle bir ileri bir geriye doğru akmaktadır. Bu da oyuncuya Max Payne'nin hikayesinin tüm inceliklerini ve geçmişini göstermektedir. Max Payne, Branco’nun eşi için istedikleri fidyeyi değiş tokuş etmek için çeteyle bir futbol stadında buluşur lakin stadda Crachá Preto adlı tanımadıkları askeri bir çete tarafından fidye baskına uğrar. Hem Branco'nun eşi Fabiana'yı hem de fidye parasını kaybeden Max, bu noktadan sonra Fabiana'yı bulup çetenin elinden kurtarmak için kendisini büyük bir maceranın ortasında bulur..
max-payne-3-black-box-full-indir-ripli
  • Evvela size vereceğimiz linkten Max Payne 3 BlackBox Tek Link Full sürümünü indirin.
  • Ardından dosyayı rardan çıkarın.
  • Daemon Tools adlı program ile sanal sürücü oluşturarak oyunu kurun. Daemon Tools Full sürümünü yüklemek için tıklayın!
  • Kurulumun ardından crack işlemini yaparak oyunu sorunsuz biçimde oynayabilirsiniz.
  • Oyuna girdikten sonra update açılırsa offline mode basın ve durdurun öyle oynayın.
max-payne-3-full-tek-link-indir
max-payne-3-full-indir-ekran-görüntüleri
max-payne-3-sorunsuz-indir
MAX PAYNE 3 FULL İNDİR BLACKBOX TEK LİNK

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

Yorum Gönder Blogger

 
Top