Sniper Ghost Warrior 2 Full Tek Link İndir-Sorunsuz Crack | Ücretsiz Temalar | Eklentiler | Kodlar

0
sniper-2-full-indir-ghosts-warrior

 Sniper 2 Ghost Warrior Full Tek Link Sorunsuz indir-oyna yayınımızda sizlere bir full oyun seçeneği daha sunuyoruz. Bu seferki oyunumuzda göreviniz bir Sniper ustası olmak. Yani Türkçe ifade ile keskin nişancı olacak ve verilen görevleri uygulayarak düşmanlarını alt edeceksiniz. Bu oyunun diğer Sniper oyunlarından farkı ise daha aksiyonlu ve çok daha üst düzey oyun grafiklerine sahip oluyor oluşu. Sniper 2 Ghost Warrior full indirme linkini yazının devamında bulabilirsiniz...
medal-of-honor-warfighter-full-indir-black-box
sniper-2-ghost-warrior-full-indir
 Sniper: Ghost Warrior 2, 3 milyondan fazla satan kendisinden önceki oyunun on ikiden vuran keskinliğini yeni ve heyecan verici yükseklere çıkarıyor. Tamamen keskin nişancı deneyimi üzerine tasarlanmış tek çok platformlu modern FPS olma özelliği taşıyan oyun, en gelişmiş oyun motoru CryENGINE 3 ile geliştirildi.
Sniper: Ghost Warrior 2’de bulunan görevler, görsel açıdan baş döndürücü ve daha geniş bir yelpazede keskin nişancı deneyimi sunuyor. Silahlar, balistik ve çevresel faktörlerin benzersiz gerçekçilik seviyesini tecrübe ederken ölümcül atışı hissedin.
sniper-ghost-warrior-2-full-indir
  • Evvela size vereceğimiz linkten Sniper Ghost Warrior 2 Tek Link Full sürümünü indirin.
  • Ardından dosyayı rardan çıkarın.
  • Daemon Tools adlı program ile sanal sürücü oluşturarak oyunu kurun. Daemon Tools Full sürümünü yüklemek için tıklayın!
  • Kurulumun ardından crack işlemini yaparak oyunu sorunsuz biçimde oynayabilirsiniz.
sniper-ghosts-warrior-2-tek-link
sniper-ghost-warrior-2-full-indir
sniper-ghots-warrior-2-full-tek-link-indir
SNIPER GHOST WARRIOR 2 FULL TEK LİNK İNDİR SORUNSUZ

full-sorunsuz-tek-link-program-indir-download

Yorum Gönder Blogger

 
Top